• “Un zambet pentru fiecare!”

   

   

  IMAG0218Campania “Un zambet pentru fiecare” are menirea sa aduca bucurie, liniste si pace in inimile unor familii defavorizate, care datorita vicisitudinilor vietii sunt private de foaret multe lucruri.

  P1090567Orice act de caritate, precum și voluntariatul, donațiile de timp, bani, bunuri sau alte gesturi de solidaritate contribuie la aducerea unui zambet pe chipul unor copii din familii defavorizate.

  Campanie se desfasoara an de an in perioada 10.11. – 24.12. si vizeaza copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, care nu il asteapta pe Mos Craciun in fiecare an. Dorind sa le aducem o bucurie vom organiza campanii de fundraising pentru a dispune de resursele financiare necesare achizitionarii cadourilor ( jucarii, dulciuri, rechizite).P1090559

   

   

   

   

  Un zambet pentru fiecare! – 2014

   

  Acesta campanie este o traditie ce o desfasuram si in acest an cu prilejul sarbatorilor de iarna.

  Campania are menirea de a aduce bucurie, liniste si un zambet pentru copii mai putin avantajati si la care Mos Craciun nu ajunge in fiecare an datorita situatiilor precare a familiilor acestora. Astfel ca in acest an am ales sa poposim, impreuna cu Mos Craciun, in comunele Corbasca si Tatarasti pentru a-i bucura pe copii cu un mic dar.page1

  Primiti cu bucurie si caldura, mosul, care a oferit cadouri, a fost rasplatit cu colinde, cantece, scenete si poezii de catre copii scolilor si gradinitelor din comunele Corbasca si Tatarasti.

  Campania s-a desfasurat si in acest an cu sprijinul sponsorilor: SIF Moldova Bacau si Asociatia Dedeman Bacau, carora le adresam cele mai calde multumiri, fara ajutorul si generozitatea carora, activitatile si programele AEU nu ar fi posibile.

  page

   

   

  “Daruieste un zambet”

  Orice nu iti mai foloseste poate fi o comoara pentru altcineva

  • jocuri
  • jucarii
  • carti
  • haine, incaltaminte
  • rechizite.

  Campania ” Nu arunca, DONEAZA!” face parte din proiectul “Asociatiei pentru o Europa Unita” – “Ajuta-l sa creasca mare!”

  Campania este destinata copiilor de orice varsta, proveniti din familii defavorizate cat si copiilor din centrele de plasament.

  Campania se desfasoara in perioada august-decembrie 2015.

  Daca aveti jucarii pe care copii dumneavoastra nu le mai foloses, intrebatii daca vor sa le doneze in schimbul unui zambet!

  Puteti dona jucarii la sediul nostru din Str. Pictor Theodor Aman 94C de luni pana vineri, intervalul orar 10:00-14:00. Ne puteti contacta pe mail, facebook sau pe telefon. Venim noi la dumnevoastra!

  Orice act de caritate precum si voluntariatul ne vor ajuta sa conducem o bucurie intr-o familie mai putin norocoasa.

   

  Rechizite pentru copii

   

  Alin si Brandusa Negurici au luptat mereu sa-si tina cei 5 copii alaturi, chiar daca pe altii saracia materiala ii inraieste in cazul lor i-a facut sa fie mai “bogati sufleteste” mai atasati de copii.Mama, desi modesta si cu reminiscentele copilului crescut in orfelinat este foarte atasata de copii si se zbate din rasputeri ca acestia sa fie ingrijiti si sa beneficieze de educatie. In fiecare dimineata se trezeste la ora 4 pentru a le pregati cele necesare dupa care ii “imprastie” la fiecare dintre cele trei scoli aflate in zone diferite ale orasului. Negurici Denisa este o fetita minunata, in clasa a III A.

  cats

   

   

  Cele 3 surori, Bors Andreea Elena in clasa a III-a, David Daria elena Clasa I-a, David Denisa Maria clasa 0 se afla in grija bunicii materne, Birgu Maria, cu domiciliul in sat Podis, com.Margineni.

  fgnjhdjhncd

   

  Galateanu Stefan este un copilas premiant in clasa a V-a la Scoala gimnaziala Odobesti care se afla in grija strabunicii materne, Boghian Maria.

  page

  gfhgfjy

  zdfgxfx